Wyprodukowano w Polsce

Polské potraviny nejsou v našich končinách vnímany mezi těmi kvalitnějšími a zdravějšími. Tato pověst, a ani výsledky testů české státní zemědělské a potravinářské inspekce však neodradí více než 85% obyvatel ČR k jejich nákupu (hlavně díky heslům jako: „výhodný nákup!“, „AKCE!!!“, „Poslední kusy!“, apod.).

Nevadí jim tedy jíst polské brambůrky posypané posypovou solí, (ta se ve velkém přidává i do uzenin), mazat si na chleba máslo, které není ani máslem (jen se za něj klamavě vydává), dávat si ke španělskému ptáčku jako přílohu olověnou rýži, dopřávat si koňské maso vydávané za hovězí, nebo si dát ke knedlu a vepřu speciální zelo s nemrznoucí směsí do ostřikovačů.

Do styku s kvalitou polských potravin jsem se dostal i já sám. Konkrétně s výše uvedeným máslem, a taky se sýrem KROLEWSKI. Tam na mě po dojezení sýru čekalo bílkovinové překvapení

masařka3

…TRADÁÁÁÁÁ! Kdopak se nám to dostal mezi obal sýru a etiketovačku ve špatný čas…

masařka2„Dobrý den, jen jsem chtěla letět na sýr… PLESK!“

masařka5

Sdílej nebo tweetuj tento blaf. Pomůžeš ostatním! 🙂
Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *