Smažená želva

Co se skrývá pod sýrovou, zapečenou krustou? Skutečný želví krunýř? Granát? Nebo snad…maso?

Želví sekanáMatka si zajisté při přípravě této krmě spletla dvacetiletého člověka s dvaceti měsíčním dítětem. Ačkoliv se na první dojem zdá, že se jedná o skutečnou želvu vytaženou z friťáku, není tomu tak. Tohoto věrohodného a od pohledu velmi chutného jídla můžete dosáhnout i vy! Připravte si:

  • levnou sekanou z místní jednoty
  • jeden párek s 40% masa
  • plátek 30% Eidamu
  • půlku konzervované broskvičky (s jejíž pomocí se dosáhne přirozeného kopulovitého tvaru krunýře)
  • kaše může být z brambor i z prášku (doporučuji z prášku – nebude vám to tolik líto, až po vás dotyčný hodí talíř i s obsahem a ten se rozmázne po vaší tapetě s krtečkem!)

 

DOBROU CHUŤ!

Sdílej nebo tweetuj tento blaf. Pomůžeš ostatním! 🙂
Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *